biler: The bruges og den nye er smukke

Om køber brugt eller nye biler, begge muligheder har fordele og ulemper at bilkøber alene ville være den bedste person til at være vidende om, som han eller hun ville vide hvad ville arbejde godt efter hans/hendes behov, ønsker, præference, budget og indfald.

Følgende er grundlæggende faktorer at overveje i at købe en brugt eller en ny bil:

Prisen.

På strenge budget ville finde brugte biler meget. Selv om der er en håndfuld af nye biler, der sælger for mindre end ti tusind dollars, dem, der koster mindre normalt har kun få faciliteter, hos nogle har ingen af følgende: klimaanlæg, stereo. Biler kommer undertiden med kun to døre eller et af power vinduerne er brudt, hvis der er elruder overhovedet. På den anden side giver tilgængeligheden af tre til fire år gamle brugte biler fyldt med mere end bare-udbenet kendetegner en grundlæggende brugt bil såsom en CD-afspiller, aircondition, airbags brugt bilkøber en hel del.

Men stadig, de pebret nye biler er dyre på grund af de opdaterede sikkerhedsfunktioner de udfører: de-powered airbags samt “smart” front og side beskyttelse airbags. Nye køretøjer også bære finurlig funktioner såsom: drik indehavere, der holder drikkevarer kold eller varm.

Valget afhænger af dig, dine prioriteter og din købekraft.

Garanti.

Nye køretøjer er normalt under garanti for mindst tre år til et maksimum på ti. Hyundai og Kia giver 10 års garanti for deres køretøjer. DaimlerChrysler tilbyder en syv års garanti for deres Chrysler, Dodge og Jeep modeller. Så gør Isuzu.

Nogle støtteberettigede sen-model brugte biler kunne fuldføre deres oprindelige garanti og kunne lige så godt kan udvides, hvis de er beskyttet af køretøjet certificeringsprogram. Hvis ikke, brugt bilejere kunne punger ud med et par hundrede at kunne udvide deres service garanti eller kontrakt.

Kilometertal.

Nyligt købte brugte biler kommer med kilometertal allerede brugt. Nye køretøjer dybest set behøver ikke vedligeholdelse for de første tusindvis af miles, og hvis de gør, bilfabrikanterne dækker olieskift og deres tune-up samt andre grundlæggende vedligeholdelse.

Specialfremstillede biler

Brugte bilkøbere har som regel nøjes med som-er køretøjer hvis farve ikke kan være den perfekte nuance af rød, grøn eller blå. Købere af nye biler har dog mulighed for en varieret vifte af farver eller bil funktioner, der brugte biler har ikke. Bilforhandlere tage højde normalt for smag og impuls af en bilkøber og normalt selv ville tilfredsstille en kunde af specielt-bestilling et køretøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *