En omfattende løsning på de mange problemer, der er forbundet med moderne

En anden kvinde, jeg mødte på en by sundhed fair fortalte mig, at hendes kørestol-bundet mand ikke kunne komme ind i byens medborgerhus, fordi metal stanchions var blevet placeret foran sidedøren. Komfortniveauet forstærkes af de 18 ventilationskanaler og front til bag kanalisering. Hjelmen er helt beskyttet som hætten, ring og bag er dækket med polycarbonat – en funktion af MIT-teknologi, kask er meget stolt af. Til enhver tid bære cykelhjelm og handsker, da dette øger sikkerheden og ville være loven i nogle siger. Den største fordel ved at bruge lys til din cykel er at belyse den måde, du kører i løbet af natten.

Vi vil være glade for at ride i nogen af de hjelme i vores udvalg, selv om dit endelige valg vil komme ned til den slags ridning du gør. Men jeg havde vænnet mig til at køre hollandsk stil og min landevejscykel var så ubehageligt! Køber du cyklen til multi-sport konkurrence eller strengt til landevejskørsel, træning og / eller racing? Disse nuværende resultater er kun for kort varighed hjelm indvirkning pulser. Det er dog vanskeligt at sammenligne de forskellige valideringsresultater mellem modellerne på grund af forskelle i valideringsprocessen. Det er imidlertid vanskeligt at isolere og kvantificere den virkning, som forskellene i numeriske tilgange har på korrelationerne mellem modeller og deres ranglister, fordi disse faktorer ofte er interaktive.

Andre modeller såsom GHBMC, SIMon, THUMS og UCDTBM har anvendt en lineær viskoelastisk materialemodel til hjernevævet, som ikke fanger det fulde ikke-lineære respons, der blev observeret i nogle vævsundersøgelser.17,39 Forskelle i materialemodeller og -egenskaber ses dog ikke at være en væsentlig faktor, der påvirker korrelationen af modelresponser og korrelationen af rangering. En lidt større forskel blev set for IC model, når de evaluerer stamme og stamme sats med Kendall’s tau af 0,84. Disse forskelle i rangering havde kun en lille indflydelse på hjelmen rating, som oftest er den eneste information, der gives til forbrugerne.

IC, GHBMC, og SIMon modeller blev evalueret for forskellige lokale målinger, da disse forskellige målinger er blevet brugt til at vurdere effekten på hjernevæv i tidligere undersøgelser.19,45 For både GHBMC og SIMon modeller, MPS og CSDM blev evalueret, og små forskelle blev set i sammenhængen mellem disse to målinger (Kendall’s tau af 0,98 og 0,94, henholdsvis). Dette ville naturligvis påvirke Kendall’s tau, og rating metoder. Zrot var også den retning, der havde den mindste variationskoefficient, hvilket kunne påvirke det faktum, at der blev set lavere korrelation for denne belastningstilstand. For de fleste modeller viste PAA en lavere korrelation sammenlignet med de andre kantede målinger med undtagelse af IC-modellen med stamme og UCDTBM-modellen.

For GHBMC model, to hjelme havde forskellige stjerne rating (Hjelm B og N), og for IC og SIMon modeller, fire hjelme havde forskellige stjerne rating (Hjelm E, I, N, og P for IC model, og E, H, I, O for SIMon model). Også, nogle undersøgelser, der ser på en befolkning som helhed viser ingen reduktion i dødelighed med hjelm love. Også hjelm D havde nogle mere variation i rating, høvding cykelhjelm – https://cykelairbag.dk/ – især med UCDTBM. For Zrot var variationskoefficienten mellem hjelmene relativt lille, gennemsnitsværdierne for de målinger, der blev anvendt til at bestemme grænserne for vurderingerne, var også relativt tætte (se supplerende materialer). De fleste modeller er blevet evalueret i forhold til forskellige PMHS-eksperimenter og i nogle tilfælde også mod frivillige data (se tabel S3).